Etsen, boeken, kaarten en kalenders

Voor liefhebbers van het werk van Sjef Hutschemakers is nog steeds veel verkrijgbaar. Verschillende etsen (zie hiervoor dit overzicht van beschikbare etsen) Het boek "Verbondenheid" met nooit eerder gepubliceerde tekeningen en ook van het boek “Sjef Hutschemakers, rituelen van de wederkeer”, verlucht met veel kleurenfoto’s van zijn schilderijen, zijn nog een aantal exemplaren beschikbaar. Daarnaast zijn in voorraad: verjaardagskalenders met afbeeldingen van zijn schilderijen en twee verschillende mapjes met wenskaarten.

" Verbondenheid" : € 24,95
" Rituelen van de wederkeer" : € 30,- de verjaardagskalender € 7,50,- en de setjes kaarten elk € 5,- U kunt bestellingen plaatsen via deze website. Ga daarvoor naar de rubriek: contact.

Boeken, kaarten en kalenders zijn ook nog te koop bij kunsthandel Schiltaere, Jan Peukensweg 13 Klimmen-Weustenrade.

Van het tv-programma: “Sjef Hutschemakers, portret van een kunstenaar”, dat door L1 is uitgezonden kunt u voor € 9,- een DVD bestellen.

Van de zwart wit kruisweg uit 1964, die op de website staat is een dvd te bestellen voor € 9,- Daarnaast is ook een dvd voor hetzelfde bedrag te koop van zijn kruisweg die in in de St. Barbarakerk in de wijk De Kakert in Landgraaf hangt.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.